100% duurzaam

Duurzame regenkleding van DRIPP RAINWEAR

Recycling is the new dripp

100% vervaardigd uit recycled materiaal

Veel regenbroeken worden gemaakt met behulp van schadelijke materialen, maar DRIPP’s zijn voor de volle 100% vervaardigd uit recycled materiaal mb.v. plastic PET flessen.

Wij wilden niet alleen een alternatief bieden voor de wegwerp artikelen zoals poncho’s op festivals en slechte regenbroeken die je toch in de steek laten na een tijdje, we willen een superieure versie maken die onze klanten met trots dragen en jaar na jaar blijven gebruiken. 

Het resultaat is eco vriendelijke regenkleding waarin je er niet alleen goed uitziet maar wat ook doet waarvoor het bedoeld is nl, je drooghouden. 

Wij nemen verantwoordelijkheid voor onze planeet, voor de mens, voor onze toekomstige generaties. Hiervoor zijn wij een partnership aangegaan met REPREVE®

REPREVE® produceren synthetische vezels, gemaakt van 100% gerecyclede waterflessen met fiberprint technologie, waardoor ze volledig traceerbaar zijn. Ook bij REPREVE ® garens wordt minder water en energie gebruikt. Hierdoor worden er dus ook minder broeikasgassen uitgestoten.

Meer weten? https://www.youtube.com/watch?v=YqzL6ttn988

Duurzame regenkleding
duurzame regenbroeken en regenponcho

DURABLE WATER
REPELLENT SURFACE 16.000 MM

regenkleding dames en heren

WIND RESISTANT FINISH AND
BREATHABLE 3K

regenbroeken en poncho

MADE OF 100% RECYCLED
MATERIALS

“The goal of life is living in agreement with nature.” – Zeno, a Greek philosopher.

Duurzame regenkleding

Meer informatie? Kijk op de website van Repreve

Shop onze collectie