Our story

“Why be ordinairy, when you can be drippy.”

Over dripp rainwear

Hi! 

Mijn naam is Olivia en ik heb dit merk DRIPP RAINWEAR bedacht en ontworpen om de regenbroek eens in het zonnetje te zetten door o.a

a)het model aan te passen, want vaak zit er géén model in en het enige wat het doet is -als je geluk hebt- je drooghouden in de regen.Dat moet toch anders kunnen dacht ik.

b) door  met eens andere kleuren te werken i.p.v. altijd zwart en met een mooie print. Na een succesvolle pilot van 2 jaar met LQSL, was het duidelijk dat er zeker behoefte was aan een meer fashionable regenbroek. Dit heeft geresulteerd in het nieuwe merk met een nieuwe naam: DRIPP RAINWEAR

We hopen een eind te maken aan de berg afval van de plastic wegwerpponcho’s die vaak gekocht worden en na enkele uren wordt weggegooid.

In plaats hiervan produceren wij de regenkleding van het plastic afval en verwerken dit in een duurzaam product wat jarenlang meegaat. Onze regenkleding is nl. voor 100% vervaardigd uit recycled plastic flessen.

Lees meer hierover op onze pagina ‘duurzaamheid’. 

DRIPP's zijn nu voor 100% geproduceerd met recycled materiaal zoals plastic PET flessen

Met mijn nieuwe team ontworpen we dus nóg mooiere designs met nieuwe prints en in chique kleuren. Ook voegden we poncho’s toe aan onze collectie. Onze regenbroeken en poncho’s zijn van zeer hoogwaardige, nóg betere kwaliteit, zodat je er lang plezier van zult hebben. We willen niet dat je snel moet overgaan tot een nieuw exemplaar waardoor de vervuilende machines weer moeten gaan draaien. Onze regenbroeken schaf je als het goed is éénmalig aan. 

Veel andere regenbroeken worden gemaakt met behulp van schadelijke materialen, maar DRIPP’s zijn nu voor 100% geproduceerd met recycled materiaal zoals plastic PET flessen. Wij willen onze verantwoordelijkheid nemen voor onze planeet, voor de mens en voor onze toekomstige generaties daarom zijn we een partnerschip aangegaan met REPREVE®  Voor meer kennis hierover bezoek de website:

https://repreve.com/

“Into each life some rain must fall” (Henry Wadsworth Longfellow)

Shop onze collectie