Regenjas heren kopen? Shop de DRIPP!

Regenjas heren kopen? We got you! In ons natte Nederland kunnen we niet zonder regenkleding, dat moge duidelijk zijn.  Maar wat is er voor keuze als je de deur uitgaat en het regent, of je verwacht dat het gaat regenen? 

Je kunt best een leuke regenjas vinden voor heren.  Wel is het jammer dat je dan de hele dag in die regenjas blijft lopen als je ermee de deur bent uitgegaan, ook als de zon weer achter de wolken vandaan is gekomen.  Het gemak van een poncho is dat je deze over je ‘gewone’ jas kunt aantrekken en opbergt wanneer dit niet meer nodig is. Wat mij betreft heren, laat je de regenjas maar thuis en gebruik deze alleen als het echt de hele dag giet. 

Ademvermogen

In vergelijking met een regenjas voor heren biedt de poncho dus best wat voordelen.  

Natuurlijk is het in eerste instantie belangrijk dat de regenjas ook echt waterdicht is, maar ook voldoende ademend is. Anders krijg je het vreselijk warm als je bijvoorbeeld op de fiets stapt of een flink stuk moet lopen naar je werk. 

Voor poncho’s geldt dat overigens niet minder. Want al lijkt het of er altijd wel frisse lucht onder de poncho waait, toch kan een poncho ook behoorlijk benauwend zijn als het geen ademende stof is.  

regenjas heren kopen

Gemak

Al eerder noemde ik het feit dat je de poncho -die toch meestal wel van dunner materiaal is dan een regenjas – je makkelijk even aan of uit doet en je hem vaak in een meegeleverd tasje kunt opbergen. Dat zie ik niet zo gemakkelijk doen met een regenjas  

regenjas heren - REGENKLEDING

Regenjas heren? Bij DRIPP hebben we regenponcho’s voor de heren

De leukste poncho’s vind ik deze van DRIPP RAINWEAR, licht materiaal maar toch waterdicht en óók ademend. In leuke prints, maar ook mooie solid kleuren zoals camel of groen.  

En inderdaad met een fijn bijbehorend tasje wat je ook als shopper kunt gebruiken.  

Op de voorkant zit ook een ruime zak met waterdichte rits waarin je best wat kwijt kan.  

Handig ook als je je handen vrij wilt houden.  

Een regenjas heeft vaak niet zakken die afsluitbaar zijn en al helemaal niet met waterdichte ritsen.  

Kortom, wat mij betreft, kies ik voor de poncho, ook voor heren! 

Our collection.