Op zoek naar regenpakken voor dames? Verken nu onze collectie rainwear.

In Nederland kun je vaak verrast worden door een regenbui, dus zorgen we dat we hierop voorbereid zijn.  Het moet gezegd, regenpakken voor dames zijn niet echt sexy. Het is ook daarom dat vrouwen gruwen van alleen het woord al.  Een rondje langs de aanbieders van regenpakken voor dames leert me dat er nog niet veel is veranderd aan dit toch wel handige item. Nog steeds zijn de regenpakken vormeloos, saai en waarom toch altijd zwart??

Waar kun je kijken voor modieuze regenpakken voor dames.

Het materiaal is ook niet om aan te gluren, glimmende nare dikke stugge stoffen, denk aan de zuidwester, alhoewel deze dan toch in ieder geval niet zwart was..

Ok, ik geef toe, de stoffen van de regenpakken zijn wel verbeterd, maar het model..? en de kleur..?

Waarom heeft niemand eens bedacht dat dames heus wel van regenpakken gebruik zullen maken wanneer deze wat charmanter zouden zijn. Tenslotte wil je ook niet als een verzopen kat op je werk aankomen.

Een regenpak, het woord zegt het al, bestaat uit 2 delen, tenzij je voorstander bent van een regenoverall, maar die heb ik ook niet echt voorbij zien komen.

Nu kun je denken aan een jack en een broek, maar ik ga liever voor een poncho, die je op een liefst bijbehorende mooie regenbroek (ja die bestaan!) kunt dragen. Poncho’s zijn vaak licht van materiaal en gooi je zo over je jas (en weer uit als het opklaart, terwijl je dan toch nog je warme jas aanhebt).

rregenpakken voor dames
regenpakken voor dames

Collectie van DRIPP RAINWEAR

Dus dames, als je op zoek bent naar een regenpak, wanhoop niet, er is best wat leuks te koop. Ikzelf vond dit bij DRIPP Rainwear, dit merk kenmerkt zich door mooie materialen, in verschillende kleuren en ook prints (check de Leopard Kiss;). Én dit ook nog eens 100% duurzaam geproduceerd van recycled  PET flessen.